Što je Dobro Jutro Djevojke?

Kako uopće funkcionira Dobro Jutro Djevojke?

Drago nam je što ste pitali!

Zašto Dobro Jutro Djevojke postoji?

Dobro Jutro Djevojke postoji kako bi inspirirali, ohrabrili i opremili žene diljem svijeta da uđu u Božju Riječ. Eto jednostavno zato! Naša je molitva da DJD:

INSPIRIRA žene da učine Božju Riječ prioritetom u njihovoj svakodnevici.
OHRABRI žene u njihovom dnevnom hodu sa Bogom.
OPREMI žene da rastu u svojoj vjeri, kako bi učinkovito mogle dodirnuti ljude s kojima su u doticaju i pričati im o Kristu.

Mi vjerujemo da je Božja Riječ jaka, učinkovita i bitna u svakodnevici. Upravo zbog toga, mi jako želimo imati nove Božje učenike…žene koje stavljaju Božju Riječ u akciju u svojim životima!

Zbog toga što je Bog u poslu mijenjanja života,

Mi vjerujemo da kada nas On promijeni,
On također ima moć da kroz NAS promijeni svijet!

Kako Dobro Jutro djevojke ohrabruje žene da uđu u Božju Riječ?

Dobro Jutro Djevojke sastoji se od grupe kršćanskih žena koji koriste tehnologiju (email, Facebook, Twitter ili sms poruke) i daju si podršku kod proučavanja i potiču na odgovornost.

Potrebna nam je pomoć kako bi ušli u Božju Riječ i ostali u njoj redovito. Život je užurban. Lako se rastrojimo. Obveza je teška. Odgovornost je KLJUČ. 

Kako VI možete postati dio Dobro Jutro Djevojke zajednice?

1. Okupite grupu žena s kojima bi odgovorno proučavali.

Možete napraviti vlastitu grupu sa prijateljima/obitelji, ili se možete pridružiti postojećoj grupi sa ženama koje ćete upoznati prvi put preko DJD Foruma.

Odlična stvar kod proučavanje preko interneta (sami si izaberite koji način komunikacije najviše odgovara vašoj grupi) je da vaša Dobro Jutro Djevojke grupa može biti iz istog grada kao vi, na drugom kraju svijeta ili negdje između!

Kada se vaša grupa formira, obavezno se priključite u svako novo proučavanje…mi volimo znati tko nam se pridružuje na svakom proučavanju!

2. Izaberite što želite proučavati. Većina odluči proučavati zajedno sa Dobro Jutro Djevojke. DJD daje BESPLATNE materijale za online Biblijska proučavanja kroz godinu, zajedno sa:

  • Plan čitanja
  • Vodič za proučavanje
  • Personalizirani video klipovi
  • I online ohrabrenje kroz DJD blog.

Jednostavno se prijavite na DJD blog kako bi dobili pristup besplatnim materijalima za proučavanje! Ako želite, vaša grupa može odabrati drugu tema/knjigu iz Biblije, ovisno o interesima unutar vaše grupe. Cilj je biti u Božjoj Riječi svaki dan!

3. Komunicirajte sa vašom DJD grupom!

Nakon što je vaša grupa formirana i odlučili ste se predati (obvezati) na proučavanje, spremni ste povezati se (preko emaila, Facebooka, Twittera, ili preko poruka) unutar grupe od ponedjeljka do petka svaki tjedan. Čitati ćete Biblijske stihove koji su predviđeni za taj dan, a onda jednostavno na brzinu pošaljete poruku vašoj grupi o tome što ste naučili u svom proučavanju. Uživati ćete u zajedništvu, s fokusom na Božju
Riječ (a to je tek grebanje ispod površine)!

Dobro Jutro Djevojke: Inspirira. Ohrabruje. Oprema.

I VI ste pozvani!!! Ništa nam nebi bilo drže nego da nam se pridružite, dok mi kroz molitvu tražimo Boga da nas oblikuje dok uranjamo u Njegovu Riječ!!!

03/01/2015

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: