Pjesma nad pjesmama

PJESMA NAD PJESMAMA – moje iskustvo i doživljaj

Kako je nas vas djelovala Pjesma nad pjesmama? Što ste osjećale, o čemu ste razmišljale, što ste doživljavale dok ste čitale iz poglavlja u poglavlje ovu biblijsku knjigu? Jeste li se pitale zašto je takva ljubavna pjesma uvrštena u Božju riječ?

Znam da meni nije bilo lako cijeli prošli tjedan dok sam uspoređivala svoj bračni odnos s odnosom Zaručnika i Zaručnice. Ali iz tog iskustva proizašla je nova spoznaja i doživljaj istine koju mi je Otac želio prenijeti.

Vjerujem da nas ima još takvih, koje su imale slično iskustvo, pa dijelim s vama nešto što vrlo osobno – oslobađajuće je govoriti o nekoj boli koju smo prošli skupa s Gospodinom jer je iz toga uvijek izraslo nešto dragocjeno za nas.

Moja je molitva dalje ŽIVJETI IZ LJUBAVI BOŽJE, koja nam daje zdravo samopouzadnje i iz te Ljubavi ljubiti i ostale oko nas. Neka nas sve Duh Sveti krsti vatrom, silom i moći Njegovom, neka nas krsti ljubavlju svojom!

A sada podijelite svoje odgovore na moja gornja pitanja 🙂

Možda je tvoje iskustvo drugačije od moga, ali vjerujem da ću ako je došlo iz odnosa s Gospodinom biti jako blagoslovljena (ne samo ja) kada ga podijeliš… 🙂

Marina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: