Prilično sam sigurna da ti nitko dosad nije rekao: “Hajdemo proučavati 1. Ljetopisa zajedno!”

1. Ljetopisa nije jedna od najuzbudljivijih knjiga, u koju jedva čekaš uroniti. Ali mogu li ti reći tajnu? SVAKA knjiga u Bibliji postoji s razlogom.

Bog nije slučajno izabrao knjige koje se nalaze u Bibliji. Izabrao ih je sa svrhom, a očekuje da ih čitamo i proučavamo.

Ponekad nađemo najveće blago baš na mjestu gdje ga nismo očekivale, pa i u nekom odlomku koji nas malo zbunjuje, ali ipak je tamo!

Zato ponavljam, želim te pozvati da mi se pridružiš u proučavanju 1. Ljetopisa.

Vjerujem da će ova knjiga ipak biti uzbudljiva, prosvjetljujuća, da će nam govoriti kao što Božja Riječ uvijek govori. Ispod ćeš naći sve potrebne informacije.

Pojedinosti za proučavanje u 1. Ljetopisa:

Kada: Počinjemo 04.04.2022.

Gdje: Možeš se uključiti u jednu od zatvorenih grupa na Facebooku, tako da pošalješ e-pismo na [email protected] ili pratiš javnu stranicu na Facebooku: Dobro Jutro Djevojke

Što mi je potrebno? Biblija. Svi ostali materijali u našem proučavanju su besplatni i dostupni ovdje na našem blogu ili na Facebook stranici.

Što mogu očekivati?

Svaki ponedjeljak na našem blogu naći ćeš materijale/sredstva koja nam pomažu u proučavanju.

Svaku srijedu pisat ću blog o onome što sam naučila kroz naša čitanja i proučavanje 1 Ljetopisa.

Svaki petak Courtney, osnivačica Dobro Jutro Djevojke, podijelit će zaključnu riječ za proučavanje koje smo proveli taj tjedan.

Svaki dan, od ponedjeljka do petka, u našim zatvorenim grupama na Facebooku naći ćeš promišljanja koje dijele sestre u tim grupama. Pozivam te da se i sama uključiš i tako učiniš ovo proučavanje bogatijim i dubljim, zanimljivijim. U grupi možeš komentirati, podijeliti što te dotaklo, pitati ako nešto nije jasno…

Radujem se i jedva čekam da počnemo ovo proučavanje zajedno!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.