Namjerno usredotocene

8. tjedan – Vaše zdravlje i najava sljedećeg proučavanja!


Dobrodošli u 8. tjedan našeg proučavanja Namjerno usredotočene! Jako mi je drago da ste nam se pridružile u našem posljednjem tjednu ovog izvrsnog proučavanja! Bila nam je velika radost udubiti se u Božju Riječ sa vama ovih prethodnih osam tjedana! Ovaj tjedan našu pažnju sa svrhom usmjeravamo na naše zdravlje i jedva čekam da počnemo! 

Kad govorimo o namjeri da se usredotočimo na naše zdravlje, postoje tri stvari koje trebamo imati na umu.

1. Mi smo čudesno i predivno stvoreni. (Psalam 139,14). Isti Bog koji je stvorio nebo i zemlju, veličanstvene planine i nježno cvijeće, također je jedinstveno stvorio vas. Sjetite se ove istine ovaj tjedan dok se ujutro spremate…vas je dizajnirao Umjetnički Majstor.

2. Naša tijela su hram Duha Svetoga. (1 Kor 6,19) Spoznaja ove istine trebala bi promijeniti kako se odnosimo prema našim tijelima. Naša tijela nisu naša, zato što je Krist platio savršenom žrtvom za naše grijehe time što je položio svoj život. Trebamo proslaviti Boga tako da pazimo na naša tijela koja nam je dao i budemo njihovi dobri upravitelji kako bi ispravno mogli služiti drugima unutar i izvan našeg doma.

3. Vaše najbolje tijelo tek dolazi! (Fil 3,21) Pošto živimo u palom svijetu, to nas podsjeća da još uvijek nismo kod kuće. Kada bolest dođe u naše živote, na nama je da izaberemo da li ćemo dozvoliti Bogu da se proslavi kroz našu bolest. U Filipljanima 3,21 podsjećamo se da se Isus vraća, a kada dođe, On će preobraziti ovo naše bijedno tijelo i suobličiti ga svojemu. Dakle, to je nešto čemu se trebamo veseliti!

 

(Ne možete vidjeti video? Kliknite ovdje)

 8. tjedan Stih za pamćenje
 

 


8. tjedan Plan čitanja

 

8. tjedan Izazov:

Ovaj tjedan usmjerite pažnju na stvaranje jedne zdrave navike, vezano za što i kako jedete i vježbate. Jedan od primjera može biti da pijete više vode, počnete šetati ili trčati kako bi uključili vježbanje u svakodnevnicu…čak i izbjegavanje lifta i korištenje stepenicama pomaže dodati malo vježbe tijekom dana. Molite se i tražite Boga da vam pomogne da stvorite zdravu naviku u svakom od ovih područja ovaj tjedan, i zamolite prijateljicu da vam pomogne paziti na vas da budete odgovorne.

Najava za naše NOVO Uskršnje predavanje! Ostanite s nama za više detalja SLJEDEĆEG ponedjeljka!

Razmislite o nekim vašim prijateljicama koje bi nam se mogle priključiti u sljedećem proučavanju…zato jer je Uskrs zaista važan!


Ljubav Božja s vama!

 
Angela

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jordan Hicks Womens Jersey