Uskrs

Vrijeme za promjenu


Danas je za mene tužan dan jer je ovo zadnji dan da pišem ovdje na Dobro Jutro Djevojke. Ova služba je bila tako blizu mojeg srca od kad je započela još prije mnogo godina. Teško mi je reći ‘Zbogom’. Jednom sam ispričala kako je grupa Dobro Jutro djevojke započela i nikad ni u najluđim snovima nisam mogla zamisliti koliko će nastaviti rasti.


Naš Bog je živ i djeluje ovdje na DJD! Obožavam vašu glad i žeđ koju imate za Njegovu riječ!!!

VOLIM VAS prijateljice {ovo pišem sa suzama u svojim očima}… Doista vas sve jako volim.

Čini mi se da kod mene postoje životni ciklusi kad me savladaju osjećaji, a onda ih nadvladam…pa onda me opet savladaju – a ja ih nadvladam. Tako čeznem da budem jaka i sposobna  i u mogućnosti upravljati svim što mi se nađe na putu – no, osjećam se poput proljetnog cvijeća koje je ovaj tjedan ovdje u Ohio prekrio snijeg… događa se.

Granice u mom životu bile su vrlo tanke, a kao rezultat toga, kad sam savladana teško mi je bilo što učiniti kako treba. Borim se sa time kako biti supruga, majka, sestra, prijateljica, i pisac koji čeznem biti, a na kraju dana – to me muči.


Kad gledam ovo proljetno cvijeće – prekriveno snijegom…ono upravo pokazuje kako se ja sada osjećam u svom životu. Kako čeznem cvjetati tamo gdje sam zasađena, ali tu gdje sam zasađena postoji veliki stres. Osjećam da Bog želi da nastavim dalje bez ove službe u DJD.

Angela, Jennifer i Whitney imaju talent za pisanje, vjerni su pisci, i timovi u službi ovdje su nevjerojatni! Znam da će, sa Angelom kao voditeljicom, ova služba nastaviti u Božjoj snazi, i da Bog ima za sve vas odlične planove.


Volim ove djevojke!

Angela, Whitney, Jennifer, Courtney
 


I tako sa velikom radošću zatvaram svoju službu ovdje sa ovim snažnim odlomkom u Rimljanima 6,8-14:
8Pa ako umrijesmo s Kristom, vjerujemo da ćemo i živjeti zajedno s njime. 9Znamo doista: Krist uskrišen od mrtvih, više ne umire, smrt njime više ne gospoduje. 10Što umrije, umrije grijehu jednom zauvijek; a što živi, živi Bogu.

 11Tako i vi: smatrajte sebe mrtvima grijehu, a živima Bogu u Kristu Isusu! 12Neka dakle ne kraljuje grijeh u vašem smrtnom tijelu da slušate njegove požude; 13i ne predajite grijehu udova svojih za oružje nepravde, nego sebe, od mrtvih oživjele, predajte Bogu i udove svoje dajte Bogu za oružje pravednosti. 14Valjda grijeh neće vama gospodovati! Ta niste pod Zakonom, nego pod milošću!
 

 
Koji snažan odlomak Pisma! Mi smo mrtvi grijehu, a živi u Kristu!


Haleluja!


Nemojte dozvoliti da grijeh zavlada u vašem životu.

Usmrtite vaše grešne želje i nadjačajte ih!

Svaki dio sebe predajte Bogu kao instrument pravednosti!

OVO

– ovo je moja konačna riječ za vas – moje drage DJD.
I zapamtite – nadvladavanje neće uvijek izgledati kao zemaljska pobjeda. Ponekad je to u tišini jutra kada Bog pokrene vaše srce da učinite nešto novo, kada se jednostavno tome prepustimo i poslušamo, čak i kada ne znamo gdje nas On vodi. Čak i kad je ono što traži od nas da pustimo, dobro. Čak i kad slama naše srce to što ćemo druge iznevjeriti. Mi svejedno slušamo – zato što smo Njegovi.
Je li vrijeme za promjenu u vašem životu? Postoji li nešto od čega Bog od vas traži da se odmaknete?

To može biti grijeh kojeg ste se držali ili to može biti nešto dobro, što će vam dati potpuni osjećaj.


Tijekom ovog Velikog tjedna, ohrabrujem vas da se malo zaustavite i stvarno slušate svog Stvoritelja. Je li vrijeme za promjenu? Ako je, krenite dalje.
Volim vas sve jako puno.

Hodajte sa Kraljem,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.