Tjedan braka

Tjedan braka – 7. dan

 

 

Dobro Jutro Djevojke!

 

 

 

 

7️⃣. dan

TEKST ZA RAZMIŠLJANJE

Možda si započeo/la ovaj biblijski plan zato što si došao/la pred zid u svom braku, i stvari jednostavno ne funkcioniraju onako kako bi trebale. Može biti da si se molio/la godinama za svog supružnika da slijedi Isusa, no još uvijek ga nisu prihvatili. Možda si obeshrabren/a i nesiguran/na u pogledu onoga što budućnost nosi za tebe i tvoj odnos.

Bez obzira kako tvoj brak izgledao, ima nešto što trebaš znati: Bogu ništa nije nemoguće

Kroz Bibliju vidimo bezbrojna Božja čudesa—uključujući i ono kada je Isus pobijedio smrt tako što je uskrsnuo od mrtvih! Isti Duh koji je uskrsnuo Isusa od mrtvih živi i u tebi (Rimljanina 8,11). Tvoj brak trenutno možda izgleda kao mrtav, no Bog može u njega ponovno udahnuti život.

Nemoj prestati moliti za supružnika. Nemoj odustati od braka. Ako imate problema da nađete zajednički jezik, nemoj dignuti ruke: pronađi nekoga danas s kim oboje možete razgovarati.

Tvoj najveći proboj može tek doći. S Bogom ništa nije nemoguće!

(Jordan Wiseman, strateg za medije pri aplikaciji YouVersion)

BIBLIJSKA PODLOGA

„Jer Bogu nije ništa nemoguće!”
(Luka 1:37)

„Živi li u vama Božji Duh koji je Isusa uskrsnuo od mrtvih, Bog koji je Isusa podignuo od mrtvih oživjet će i vaša smrtna tijela tim istim Duhom koji u vama živi.“
(Rimljanima 8:11)

MOLITVA
❤️❤️❤️❤️
Gospodine, Ti znaš sve… Ti znaš pravo stanje moga braka. Molim Te, udahni svoj život tamo gdje su neke stvari sada mrtve… Dovedi nas do istinskog stanja pokajanja, međusobnog opraštanja i neka prostruji našim odnosom Tvoj Duh Sveti koji sve oživljava i čini novim. Tebi je sve moguće, Bože moj. Neka bude volja Tvoja u našem braku.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.